Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3030 Siste år
2129 Siste 3 mnd
200 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurransegjennomføringsverktøy og tilknyttede tjenester - Med delkontrakter

Registrert Dato: Fredag 18. September 2020

Statnett skal anskaffe en løsning som skal dekke følgende områder: konkurransegjennomføring (KGV) , kontraktsoppfølging (KAV) og Supplier Relationship Management system (SRM), Kategoristyringssystem (Category Management).
Konkurransen er delt i to områder
1) KGV/KAV
2) SRM/Kategoriledelse
Leverandører kan tilby på ett eller begge delområder. Statnett vil i evalueringen beslutte om vi skal tildele til 2 eller 1 leverandør.
Årsaken til to-delt konkurranse er at Statnett har behov for å erstatte dagens innkjøpsløsning og samtidig ønsker et system for leverandør- og kategorioppfølgning. Statnett ønsker en så smidig løsning som mulig som samtidig ivaretar våre krav til de ulike delene.
Hensikten med denne kunngjøringen er å informere om den kommende konkurransen samt endringen i omfanget av konkurransen fra kunngjøringen med Doffin referanse: 2020-380718
For anskaffelser over terskelverdi i Forsyningsforskriften, har Statnett valgt Achilles Utilities NCE som database for å identifisere relevante leverandører, og for å lyse ut konkurranser.
Konkurransen annonserer via Achilles Utilities NCE. Leverandører som ønsker å delta i denne konkurransen må registrere seg på kode 1.5.8 Spesialisert programvare. Registreringen må være fullført innen 24.9.2020.
Løsningen må dekke alle faser i den offentlig anskaffelsesprosessen og inneholde kontraktsadministrasjon. Det er også ønskelig at løsningen kan dekke områdene leverandøroppfølging og kategoriledelse.
Lenke til registrering: *** Linken er fjernet ***  KON-004887