Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Konkurransegrunnlag for kontrakt om rammeavtale for kjøp av asfaltarbeider

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå rammeavtale om levering av asfaltarbeider. Avtalen omfatter Park og Vei sitt behov, og det skal åpnes for at andre avdelinger i Stavanger kommune kan bruke avtalen.
Det gjøres likevel oppmerksom på at f. Eks andre kommunale avdelinger inngår egne kontrakter på prosjekter.
Avtalen har en estimert årlig verdi på ca 5 mill kr eksklusive merverdiavgift. Dette gir en samlet kontraktsverdi for hele den mulige kontraktsperioden (inklusive opsjoner) på 20 mill kr eksklusive merverdiavgift. Antatt kontraktsverdi er kun av informativ karakter og Oppdragsgiver er ikke bundet av denne. Avtalen gjelder Park og Vei sitt behov. i begrenset omfang kan andre kommunale avdelinger nytte seg av denne avtalen. Andre kommunale avdelinger vil i de fleste tilfeller utlyse egne konkurranser.
Volumet vil kunne avvike fra det ovennevnte som følge av endringer i blant annet økonomiske ramme¬vilkår, endringer i behovet, markedssituasjonen og politiske vedtak.
Oppdragsgiver ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med to leverandører. De leverandører som blir tildelt kontrakt vil bli satt opp på en rangert liste med utgangspunkt i den rekkefølgen som vurderingen i tildelingskriteriene gir. Leverandør nr. 1 blir valgt som første prioritet ved tildeling av oppdrag. Dersom denne ikke har kapasitet på angitt tidspunkt for oppdraget vil leverandør nr. 2 bli forespurt.
Anbud id:
251850
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Fredag 24. Mai 2013

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud