Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1312 Siste år
337 Siste 3 mnd
125 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurransegrunnlag for kontrakt om rammeavtale for kjøp av asfaltarbeider

Registrert Dato: Fredag 24. Mai 2013

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå rammeavtale om levering av asfaltarbeider. Avtalen omfatter Park og Vei sitt behov, og det skal åpnes for at andre avdelinger i Stavanger kommune kan bruke avtalen.
Det gjøres likevel oppmerksom på at f. eks andre kommunale avdelinger inngår egne kontrakter på prosjekter.
Avtalen har en estimert årlig verdi på ca 5 mill kr eksklusive merverdiavgift. Dette gir en samlet kontraktsverdi for hele den mulige kontraktsperioden (inklusive opsjoner) på 20 mill kr eksklusive merverdiavgift. Antatt kontraktsverdi er kun av informativ karakter og Oppdragsgiver er ikke bundet av denne. Avtalen gjelder Park og Vei sitt behov. I begrenset omfang kan andre kommunale avdelinger nytte seg av denne avtalen. Andre kommunale avdelinger vil i de fleste tilfeller utlyse egne konkurranser.
Volumet vil kunne avvike fra det ovennevnte som følge av endringer i blant annet økonomiske ramme¬vilkår, endringer i behovet, markedssituasjonen og politiske vedtak.
Oppdragsgiver ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med to leverandører. De leverandører som blir tildelt kontrakt vil bli satt opp på en rangert liste med utgangspunkt i den rekkefølgen som vurderingen i tildelingskriteriene gir. Leverandør nr. 1 blir valgt som første prioritet ved tildeling av oppdrag. Dersom denne ikke har kapasitet på angitt tidspunkt for oppdraget vil leverandør nr. 2 bli forespurt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere