Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Konkurransegrunnlag - Konsulenttjenester innen forvaltning av bruer, underganger og støttemurer

Trondheim kommune forvalter over 130 veg-konstruksjoner der av bruer, underganger og murer og årlig er det behov for et titalls-antall inspeksjoner av veg-konstruksjonene. Det er behov for konsulenttjenester som har spesialkompetanse innenfor fagområdet konstruksjonsteknikk og erfaring med inspeksjon av veg-konstruksjoner utført i henhold til håndbok V441 Inspeksjonshåndbok for bruer samt utarbeidelse av enkle arbeidsbeskrivelser i henhold til håndbok R762 Prosesskode 2 - Standard beskrivelse for bruer og kaier.
Trondheim kommune benytter seg av bruforvaltningssystemet brutus som er utarbeidet av Statens Vegvesen. Det kreves at leverandør gjør seg kjent med systemet og at resultatet fra inspeksjonene plottes inn i brutus. Leverandør kan benytte seg av oppdragsgivers brukerkonto.
Det er mange av veg-konstruksjonene det mangler dokumentasjon på, derfor kreves det at leverandør gjennomfører jobben så godt det lar seg gjør i de tilfellene det mangler dokumentasjon. Ved behov må konsulenten ut å kartlegge konstruksjonene for å få tak i informasjon som er nødvendig, og oppdatere informasjonen i brutus.
Det første året vil det forekomme en bestilling på utarbeidelse av konkurransegrunnlag for entreprisekontrakt vedlikehold og rehabilitering av kommunale bruer samt en mengdebeskrivelse iht. håndbok R762 Prosesskode 2 - Standard beskrivelse for bruer og kaier og håndbok R761 Standard beskrivelse for vegkontrakter.
Det skal gjennomføres hovedinspeksjon av ca. 17 bruer og 2 spesialinspeksjon med tilhørende rapportering i Brutus i 2020. Listen over bruer ligger vedlagt. Bruene finnes i brutus, hvor det også kan ses eksempler på hvordan inspeksjoner har vært gjort tidligere, samt oversiktsbilder.
Det kan blir gjort avrop på spesialinspeksjoner og hovedinspeksjoner utover vedlagt liste. For vedlikeholdsprosjektering, rådgiving og klassifisering av bruer og støttemurer vil det også gjøres avrop på rammeavtalen.
Den økonomiske rammen for prosjektet er totalt i kontraktsperioden satt til 1, 6 millioner #URL0#.
Kontrakten er på 2 år. Oppdragsgiver skal i tillegg ha ensidig opsjon til å forlenge kontrakten for ytterligere 1+ 1 år på samme vilkår. Oppdragsgiver kan også forlenge avtalen for en kortere periode enn 1 år.
Anbud id:
621776
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Tirsdag 10. Desember 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

3 anbud