Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Konkurransegrunnlag tekniske fag og PGL

Afk eiendom fkf er et fylkeskommunalt foretak heleid av Akershus fylkeskommune. Foretaket har den utøvende eierrollen for fylkeskommunens skoleeiendommer og andre formålsbygg og forvalter 34 videregående skoler, to folkehøyskoler og fylkeskommunale tannklinikker. Dette gir et samlet bygningsareal på ca. 475 000 m2 fordelt på ca. 270 bygg.
Akershus Kollektiv Terminaler fkf er et fylkeskommunalt foretak heleid av Akershus fylkeskommune. Formålet er å forvalte, drifte og vedlikeholde fylkeskommunens bussterminaler, innfartsparkeringsplasser og brygger/kaier med teknisk utstyr. Foretaket er fylkeskommunens kompetanseorgan i spørsmål om planlegging, bygging og drift av kollektivterminaler og skal medvirke til å ivareta fylkeskommunens forpliktelser i henhold til samferdselslovgivningen med tanke på ivaretakelse av infrastruktur for kollektiv busstransport.
Akershus fylkeskommune har i fylkestinget vedtatt prosjektet «Fremtidens skolestruktur mot 2030». Dette betyr at afk eiendom fkf i de nærmeste årene skal etablere ca 4500 nye elevplasser ved å bygge nytt, utvide og rehabilitere flere av eksisterende skoler og tannklinikker. Rammeavtalene har til hensikt å dekke AFKs behov for tjenestene ved prosjekter med nybygg, tilbygg og påbygg, samt i forbindelse med rehabilitering, ombygging og større vedlikehold.
Anbud id:
496810
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 14. November 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud