Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Konkurransegrunnlag - Tilstandsregistrering og vedlikeholdssystem - Trondheim kommune

Trondheim kommune, bydrift, innbyr til konkurranse om kontrakt i prosjektet "«oppmåling, tilstandsregistrering og et vedlikeholdsplanleggingssystem for vei, gang og sykkelveg» "
Veinettet i Trondheim kommune har stort behov for omfattende vedlikeholdsarbeid. Et økende vedlikeholdsetterslep vil kreve store investeringer i framtiden. Mangelfull vedlikehold vil føre til ytterligere økning i vedlikeholdsetterslepet.
Det er derfor nødvendig med optimalisering av tildelte ressurser for å opprettholde vegobjektens tilstand og funksjon i forutsatt levetid til laveste mulig samlet kostnad for hele levetiden.
Anskaffelsen omfatter oppmåling, tilstandsregistrering og et vedlikeholdsplanleggingssystem for vei, gang og sykkelveg for Trondheim kommune, Trondheim bydrift.
Vi trenger tilsvarende et rmms: Road Maintenance Management System som kan knyttes til generell vedlikeholdsplanlegging.
Den økonomiske rammen for prosjektet er totalt i kontraktsperioden satt til maksimalt 4 millioner #URL0#.
Dersom tilbyder mener det er en urealistisk målsetting ved denne anskaffelsen, skal tilbyder i tilbudsbrevet angi objekter, oppgaver som bør utgå for å holdes seg innenfor kostnadsrammen.
Kontrakten omfatter det kommunale vegnettet innenfor bydelene som er merket med grønt (Lerkendal), brunt (Østbyen) og rosa( Midtbyen) begrenset til maksimalt 550 km veg og gang - og sykkelveg. Se vedlagt link til kart: #URL1#
En evt. Opsjon vil omfatte det resterende kommunale vegnettet i Trondheim og Klæbu kommune
Anbud id:
599452
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 2. August 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud