Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Konseptvalgutredning - brønnøysundregistrene, brønnøysund

Oppdraget består av utarbeidelse av Konseptvalgutredning (kvu) for lokalisering av fremtidige kontorlokaler for Brønnøysundregistrene i Brønnøysund. kvu skal tilfredsstille de krav Finansdepartementet har satt til at en kvu skal danne grunnlag for en Kvalitetssikring (ks 1). Oppdraget omfatter ikke utarbeidelse av rom- og funksjonsanalyse og evt. Takster.
Brønnøysundregistrene (br) leier i dag ca 12. 500 m2 lokaler sentralt i Brønnøysund. Per idag er det ca 520 ansatte i br i Brønnøysund. Hovedlokalene (12. 000 m2) er et resultat av flere større og mindre påbygninger, og fremstår i dag lite tilpasset br´s formål og fremtidig behov. br har store fremtidige utfordringer knyttet til drift, funksjonalitet, effektivitet og fleksibilitet i hovedbygget. Det er pt. Et reelt underskudd på arealer i dagens hovedbygg, og br leier derfor ca 500 m2 utenfor hovedbygget.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=166209.
Anbud id:
49008
  • Sted:
    Brønnøy
  • Registrert:
    Onsdag 29. April 2009
Er du interessert i dette oppdraget?