Arkitekt, Prosjektleder i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

520 Siste år
145 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konseptvalgutredning - brønnøysundregistrene, brønnøysund

Registrert Dato: Onsdag 29. April 2009

Oppdraget består av utarbeidelse av Konseptvalgutredning (KVU) for lokalisering av fremtidige kontorlokaler for Brønnøysundregistrene i Brønnøysund. KVU skal tilfredsstille de krav Finansdepartementet har satt til at en KVU skal danne grunnlag for en Kvalitetssikring (KS 1). Oppdraget omfatter ikke utarbeidelse av rom- og funksjonsanalyse og evt. takster.
Brønnøysundregistrene (BR) leier i dag ca 12.500 m2 lokaler sentralt i Brønnøysund. Per idag er det ca 520 ansatte i BR i Brønnøysund. Hovedlokalene (12.000 m2) er et resultat av flere større og mindre påbygninger, og fremstår i dag lite tilpasset BR´s formål og fremtidig behov. BR har store fremtidige utfordringer knyttet til drift, funksjonalitet, effektivitet og fleksibilitet i hovedbygget. Det er pt. et reelt underskudd på arealer i dagens hovedbygg, og BR leier derfor ca 500 m2 utenfor hovedbygget.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Drift, Kontorlokaler

Brønnøysund, Nordland

Avsluttet: Tirsdag 26. Mai 2009