Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning, Rengjøring i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Konsesjonsavtale BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse)

Generelt om oppdragetTrondheim kommune innførte 1. Mars 2014 tjenestekonsesjonsordning for brukerstyrt personlig assistanse (bpa). Dette innebærer at brukere som har vedtak om bpa kan velge enten en privat leverandør eller kommunen som leverandør av tjenesten. nåværende konsesjonsavtale utløper 28. Februar 2019.
Trondheim kommune inviterer leverandører til å søke om tildeling av konsesjon for levering av assistansetimer i ordningen brukerstyrt personlig assistanse, til brukere i kommunen. bpa er hjemlet i lov om pasient- og brukerrettigheter (pasient- og brukerrettighetsloven) § 2-1d og lov om kommunale helse- og omsorgstjenester (helse- og omsorgstjenesteloven) § 3-8, jf. § 3-2 første ledd nr. 6 bokstav b.
Konsesjonstildeling vil medføre at det blir inngått nye kontrakter mellom leverandører og oppdragsgiver (ns 8435: 17 blankett a) av bpa i Trondheim kommune.
Trondheim kommuneTrondheim kommune (heretter kalt Oppdragsgiver) ved rådmannen vil videreføre tjenestekonsesjonsordningen i kommunen, og skal behandle søknader om konsesjon.
Det er helse og velferdskontorene eller Barne og familietjenesten som fatter det enkelte vedtak om tildeling av tjenester til bruker. Det er Trondheim kommune som har ansvaret for at bruker får oppfylt tjenestene i tråd med enkeltvedtaket hjemlet pasient- og brukerrettighetsloven § 2-1d eller helse- og omsorgstjenesteloven § 3-8, jf. § 3-2 første ledd nr. 6 bokstav b.
OmfangKonsesjonen har ingen nedre grense, og begrenses heller ikke oppad innenfor de til enhver tid løpende bpa - ordningene i Trondheim Kommune.
Om tjenestekonsesjonFormålet med tjenestekonsesjonsordningen er å legge til rette for at brukere av bpa skal få en reell valgmulighet til hvilke leverandører de ønsker skal utføre tjenestene (brukervalg). Samtidig skal ordningen bidra til å sikre at brukerne får den hjelpen de har krav på etter pasient- og brukerrettighetsloven og helse- og omsorgstjenesteloven.
En tjenestekonsesjonsordning er en forvaltningsmessig tildeling der oppdragsgiver stiller vilkår for å godkjenne leverandører. Vilkårene angitt nedenfor i pkt 3 og 4 må oppfylles gjennom hele avtaleperioden.
Ordningen fungerer slik at leverandører som oppfyller gitte tjenestekonsesjonsvilkår etter søknad gis rett til å tilby bpa til Trondheim kommune. følgende gjelder for ordningen:
Enhver leverandør som oppfyller konsesjonsvilkårene og minimumskravene får sin søknad om konsesjon innvilget.
Kun de leverandører som får innvilget sin søknad om konsesjon, vil kunne levere tjenester til brukere i Trondheim kommune.
En leverandør som har fått innvilget konsesjon vil kunne levere tjenester til de brukere som velger vedkommende leverandør gjennom brukervalg
Det foreligger ingen kjøpsplikt for Trondheim kommune.
Det gjelder like vilkår for leverandørene både i prosessen frem mot og i selve tjenestekonsesjonsordningen.
Anbud id:
557604
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Onsdag 21. November 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud