Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

633 Siste år
194 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

konsulent små-satellitter

Registrert Dato: Torsdag 27. Desember 2012

Norsk Romsenter skal være statens strategiske, samordnende og utøvende organ for å sikre en effektiv utnyttelse av verdensrommet til beste for det norske samfunn. Norsk Romsenter har i dag en små-satellitt AISSat-1 i bane rundt jorda og neste satellitt AISSat-2 er klar for oppskytning i 2013.
I forbindelse med utrednings- og oppfølgingsoppgaver relatert til nasjonale- og internasjonale små-satellitter prosjekter, støttet av Norsk Romsenter, er det behov for spesifikk konsulentbistand i en tidsbegrenset periode. Arbeidet forventes utført selvstendig og/eller som en del av mindre arbeidsgrupper spesifisert av Norsk Romsenter.
Vi søker etter en konsulent med teknologisk bakgrunn og erfaring fra arbeid med systemutredning, teknologivurdering og prosjektoppfølging knyttet til små-satellitter basert ?micro space? filosofien. Kunnskap om og erfaring fra spesifisering, oppfølging og testing av små-satellitter før oppskytning og commissioning er en fordel og vil bli vektlagt.
Arbeidet vil gjennomføres med noe varierende arbeidsbelastning i perioden fra og med januar til og med desember 2013. Aktivitet og innsatsnivå avtales løpende med Norsk Romsenter.
Rammen for kontrakten er kr. 490 000,- eks. mva. Dekning av eventuelle reiseutgifter skal skje etter statens satser og inngår i kontraktsrammen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Konsulent, Prosjekter, Varierende

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 10. Januar 2013