Arkitekt, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

289 Siste år
75 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulent tjenester, bygg, vei, vann og avløp

Registrert Dato: Torsdag 23. Februar 2012

På vegne av Sør Varanger kommune (Oppdragsgiver) inviterervi med dette til åpen anbudskonkurranse ? Konsulent tjenester, bygg, vei, vannog avløp.
Finnut Consult AS bistår med gjennomføringen avanbudskonkurransen. Oppdragsgiver ønsker anbud på Konsulent tjenester, bygg, vei,vann og avløp for perioden 36 måneder fra avtalen er signert i 2012 ?2015. 
Oppdragsgiver vil inngå rammeavtale på konsulent tjenester,bygg, vei, vann og avløp og søker leverandører med tverrfagligingeniørkompetanse.
Avtalen er estimert til en årlig omfang av 450 timer. Avrop på avtalen vil bligjort etter behov fra oppdragsgiver. Oppdragsgiver forbeholder seg retten tilikke å benytte rammeavtalen på prosjekter over kr. 200 000. I dissetilfeller vil oppdragsgiver utlyse egne konkurranser.
Oppdragsgiverer opptatt av en tett dialog med leverandør og ser det som viktig at leverandørjevnlig er til stede i Sør Varanger kommune.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Avløp, Bygg, Konsulent, Leverandør, Leverandører, Prosjekter, Rammeavtale, Vann

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Fredag 29. Juni 2012