Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Konsulentbistand- Elektrifiseringssvurderinger område midtre nordsjø- analyse

Oljedirektoratet (od) har behov for en studie som skal belyse områdeevalueringer og samordningsgevinster av kraft fra land mellom flere aktører i området midtre nordsjø. od fikk i 2011 utført en tilsvarende studie av selskapet Add Energy Novatech as. på grunn av ny informasjon knyttet til nye funn og utbyggingsplaner i området har od behov for en oppdatering/videreføring av studien.
Dette prosjektet er spesielt tidskritisk fordi det nå kommer flere nye utbygginger. Tidligere studier (Kraft fra land og Klimakur) viser at kostnader ved elektrifisering av enkeltutbygginger ikke er i nærheten av kostnaden for CO2 utslipp i dag. Det vil derfor kreve samordning av kraftløsninger mellom utbygginger for å komme ned på et kostnadsmessig akseptabelt nivå.
Studien skal omfatte følgende konseptuelle vurderinger:
? Hvilke innretninger (eksisterende og nye) som kan være aktuelle å inkludere sett i forhold til den informasjon en har pt.
? Vurderinger rundt plassering av mottaksstasjon for offshore fordelingsnett av kraft fra land (på eksisterende innretning eller egen hub)
? Vurdere hvilket behov for kapasitet som er nødvendig i kraftforsyningen
? Oppgi kostnadsestimat for områdeløsningen og beregnet tiltakskostnad.
od har behov for at det tilbys personell med høy faglig kompetanse innen fagfelt og områder nevnt ovenfor
Planlagt oppstart av prosjektet er så snart tilbud er akseptert og senest 30. 03. 2012 med avslutning i form av rapport innen 15. 05. 2011
Anbud id:
185359
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 8. Mars 2012

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud