Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

333 Siste år
123 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand i forbindelse med IT-anskaffelse

Registrert Dato: Mandag 01. Oktober 2012

OD er i ferd med å forberede utlysningen av ny kontrakt for Diskos databasen, på vegne av Diskos. Målet er å ha klar en utlysning i februar 2013 og tildele kontrakt i september 2013. I den forbindelse har OD behov for å inngå avtaler innenfor to kompetanseområder:
-       1. Anskaffelseskompetanse: konsulenten skal opptre som prosesseier og koordinere, administrere og gjennomføre anskaffelsesprosessen fra A til Å i henhold til forskrift om offentlige anskaffelser.
-       2. Teknisk kompetanse: konsulenten skal opptre som teknisk spesialist med hovedfokus på kvaliteten på de tekniske delene av anbudsdokumentene.
OD vil inngå avtaler med varighet på 1 år, men med opsjon for OD til å forlenge avtalene med inntil 24 måneder dersom anskaffelsesprosessen drar ut i tid.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper som OD skriver kontrakt med etter denne konkurransen automatisk er diskvalifisert til å gi tilbud i fremtidig konkurranse for drift av Diskos databasen. Vi viser for øvrig til forskrift om offentlige anskaffelser § 3-8.
Se konkurransegrunnlag for nærmere beskrivelse av oppdraget.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Se konkurransegrunnlag.
Se konkurransegrunnlag.
Se konkurransegrunnlag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Drift

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Fredag 09. November 2012