Bedriftsrådgivning, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2349 Siste år
1847 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand innenfor styring, økonomi, organisasjonsutvikling og tjenesteutvikling, inkludert fornying av finansieringsvirksomheten

Registrert Dato: Mandag 10. Mai 2021

- Utvikling, forbedring og etablering av nye arbeidsprosesser inkludert roller og ansvar knyttet til finansieringsvirksomheten (distribusjon av finansielle virkemidler), men også andre tjenester som kompetanse-, rådgivnings- og profileringstjenester.
- Definere / videreutvikle felles og standardiserte arbeidsprosesser for finansieringsvirksomheten, blant annet tilrettelegging av en digital finansieringstjeneste.
- Forenkling av dagens tjenesteportefølje med fokus på kundebehov og måloppnåelse inkludert bistand til tydeliggjøring av roller og ansvar knyttet til opprettelse, utvikling, evaluering og avvikling av tjenester. Dette omfatter hele finansieringsprosessen inkludert oppdragsbrev og økonomimodell.
- Støtte til implementering og utrulling av ny systemstøtte i forbindelse med implementeringen av nytt banksystem til erstatning av vårt egenutviklede saksbehandlingssystem.
- Utvikling og oppfølging av kredittområdet herunder kredittkontroll og risikoklassifisering/- modelleringAv andre strategiske utviklingsoppgaver kan nevnes:
- Bistand til organisasjonsutvikling og endringsledelse, for eksempel ved restrukturering av virksomheter, sammenslåing av virksomheter, organisatoriske konsekvenser av strategiimplementering og annen organisasjonsutvikling.
- Bistand til videreutvikling av økonomimodellen og system for å beregne kostnadseffektivitet.
- Det jobbes også med å få på plass et helhetlig system for risikostyring.
- I tillegg er det behov for å leie inn ekstra seniorressurser til bl.a. business controllerenheten ved lengre fraværsperioder.


Referansenummer:  2021/584314

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift