Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Konsulentbistand- lokalt innhold i uganda- petroleumsklyngen

Oljedirektoratet inviterer til konkurranse for levering av studie om lokalt innhold i Uganda innenfor området Olje for Utvikling programmet (OfU) i Uganda. For mer informasjon om OfU se #URL0#.
Vi viser også til vedleggene mht nærmere beskrivelse av oppdraget.
Hensikten med konkurransen er å inngå en avtale med en leverandør med ca 6 måneders varighet fra ca 1. September 2010. od ønsker en leverandør til oppdraget. Det kan tilbys en til to konsulenter for oppdraget. Prosjektet planlegger oppstart ca 1. September 2010. Prosjektet er tenkt gjennomført i to faser. Prosjektet kan ha en ramme på inntil nok 1 millioner.
Fase 1 går ut på å utvikle en plan for studie om lokalt innhold i Uganda, inkludert metode og arbeidsfordeling, samt angivelse av totalt budsjett for gjennomføring av fase 2. Planen er forutsatt utarbeidet sammen med lokal konsulent i Uganda. Prosjektet kan avsluttes etter fase 1. Dersom lokal og internasjonal konsulent ikke skulle komme til enighet om arbeidsdelingen, og planen ikke kan godkjennes av od og Petroleum Exploration and Production ( pepd). od forbeholder seg retten til opsjon på gjennomføring av fase 2 til samme vilkår som fase 1.
Fase 2 går ut på gjennomføring av en studie som definert i fase 1 og i vedlegg 1.
Tilbyder må angi budjett for fase 1 i tilbudet.
Anbud id:
101866
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 17. Juni 2010

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud