Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

624 Siste år
185 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand - nasjonalt meldingsløft

Registrert Dato: Tirsdag 23. Mars 2010

Helsedirektoratet har ansvar for å lede Nasjonalt meldingsløftet, jf. vedlagte programdirektiv. For å realisere målene er det nødvendig med et tett samarbeid med en rekke sentrale aktører i helsesektoren. Oppgavene er blant annet å klargjøre hvilket ansvar og oppgaver som ligger til den enkelte aktør. Direktoratet tar ansvar for enkelte nasjonale prosjekter, samt deltar på enkelte områder gjennom praktisk bistand til de regionale/lokale prosjektene.
For å styrke direktoratet i denne rollen, ønsker vi å anskaffe konsulentbistand (kun 1 konsulent). Konsulenten skal bistå i gjennomføring av prosjektet Nasjonalt meldingsløft ved å fungere som rådgiver rundt tekniske spørsmål. Det er behov for en konsulent som har kunnskap om integrasjon- og kommunikasjonsløsninger som brukes i helsesektoren, og som kan bistå programledelsen ved ulike spørsmål av teknisk art.
Oppdraget skal starte umiddelbart etter kontraktinngåelse og skal vare ut 2010 med opsjon på inntil 1 år. Verdien av kontrakten anslås til å være på opptil 250 000 NOK det første året, og opp til 125 000 for 2011 ved utløsning av opsjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Integrasjon, Konsulent, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 21. April 2010