Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

628 Siste år
139 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand samfunnsøkonomisk analyse og markedsanalyse av felles digital postkasse

Registrert Dato: Torsdag 09. Februar 2012

Anskaffelsen innebærer å kjøpe konsulentbistand som vil delta i et prosjekt ledet av Difi. Det er behov for konsulentbistand, med spisskompetanse innen samfunnsøkonomisk analyse og markedsanalyse i IT-prosjekt.
Prosjektbistanden vil skje i perioden 12.3.2012 til 1.6.2012, hovedsakelig på heltid. Tilbyder må gi tilbud på alle deler av oppdraget.
Oppdraget er oppad begrenset til kr 900 000,- ekskl. mva. Det tas forbehold om finansiering.
Samfunnsøkonomisk analyse:
Oppgaven innebærer å lage utkast til samfunnsøkonomisk analyse av alternative måter å realisere felles digital postkasse for offentlig sektor. Analysen av aktuelle alternativer skal gjennomføres i henhold til Direktoratet for økonomistyring (DFØ) sin Veileder i samfunnsøkonomisk analyse og gevinstrealisering av IKT-prosjekter (2006).
Oppgaven omfatter innhenting av informasjon og datagrunnlag som er relevant for analysen. Blant annet gjelder dette data for kommunikasjon mellom forvaltningen og innbyggere/næringsliv samt bruk av digitale postkasser i dag. Enkelte kostnadsestimater vil baseres på tall som innhentes i andre prosjekter i parallell med den samfunnsøkonomiske analysen. Her vil det eventuelt være behov for at tilbudte konsulenter kvalitetssikrer kostnadsestimater.
Den samfunnsøkonomiske analysen skal være innenfor estimatklasse 4, med unntak for kostnadsestimater som inngår i resultatmål 2. Det vises til Finansdepartementets veileder nr. 6, Kostnadsestimering (2008).
Markedsanalyse:
Oppgaven innebærer å lage utkast til en markedsanalyse som grunnlag for eventuelle anskaffelser i markedet. Denne oppgaven kan gi datagrunnlag i den samfunnsøkonomiske analysen.
Følgende forhold skal vurderes og inngå i til markedsanalysen:
- Avdekke hvordan konkurransesituasjonen i markedet er
- Avdekke muligheter og begrensninger i markedet
- Sikre at mest mulig realistiske priser legges til grunn ved budsjettering av eventuell anskaffelse
- Anbefale anskaffelsesstrategi tilpasset markedet, basert på behov og alminnelige risikofordelingsprinsipper
Nærmere beskrivelse av oppgaven fremgår av kravspesifikasjonen, vedlegg 1
Det er behov for konsulentbistand til å gjennomføre og lage utkast til samfunnsøkonomisk analyse og markedsanalyse av en felles digital postkasse. Oppgavene er estimert til hhv 12 og 8 ukesverk. Samlet ramme er kr 900 000,-.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere