Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

625 Siste år
186 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand til etablering og implementering av innholdsstrategi for web

Registrert Dato: Mandag 27. August 2012

Oslo kommune v/ Byrådslederens kontor (BLK), heretter kalt Oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av konsulentbistand til etablering og implementering av innholdsstrategi for web i Oslo kommune.
Oslo kommune har pr i dag et av de mest omfangsrike nettsteder i Norden med rundt 200 selvstendige nettsteder under paraplydomenet *** Linken er fjernet *** BLK har konsernovergripende oppgaver i Oslo kommune og forvalter kommunens nettsted. Oslo kommune har i dag desentralisert publisering med felles rammeverk og publiseringsløsning der BLK er systemeier.
Det er identifisert et behov for å etablere et strategidokument for innholdsforvaltning på web. Strategien skal også implementeres i organisasjonen, slik at deltakelse i beslutnings- og forankringsprosesser samt utarbeidelse av styringsdokumenter og støttedokumenter vil inngå i arbeidet.
Bistanden vil ha en varighet på 12 måneder med opsjon på forlengelse i ytterligere 6 + 6 + 6 + 6 måneder.
Omfang i bistandsperioden vil variere fra 80 ? 100 % de første seks måneder og fra 50 ? 100 % de neste seks månedene. I opsjonsperioden vil omfanget kunne variere i større grad, men også her kan det bli inntil 100 % i perioder.
Estimert kostnad basert på fulltidsbistand i 36 måneder er ca kr 7,5 mill eks mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Anskaffelse, Implementering, Kontor

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 08. Januar 2013