Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

588 Siste år
143 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand til husbanken, region øst

Registrert Dato: Fredag 05. Februar 2010

Husbanken Region øst har startet en prosess med å utvikle og tilpasse organisasjonen til de kravene regionkontoret står overfor. Regionkontoret er godt i gang med gjennomføring av en ny programsatsing, kalt Boligsosialt utviklingsprogram, der det settes fokus på hvordan kommunene kan arbeide med helhetlig og tverrsektorielt med boligsosiale utfordringer. Regionkontoret har i januar 2010 igangsatt et prosjekt som i flere faser skal arbeide med en grundig gjennomgang av regionkontorets produkter og støttetjenester relatert til markedet/målgruppene samtidig som prosjektet skal igangsette og implementere en prosess for utvikling av regionkontoret som lærende organisasjon.
For å bistå Husbanken med å finne fram til en hensiktsmessig metodikk og utvikling av verktøy for klargjøring av produkt og marked, har regionkontoret inngått en prosjektavtale med Econ Poyry AS.
I forbindelse med det arbeidet som nå er igangsatt, vil regionkontoret ha behov for styrking av kompetansen internt. Regionkontoret ønsker derfor å inngå en avtale med en konsulent som har erfaring fra lignende type prosesser. Konsulenten skal bistå regionkontoret, være diskusjonspartner/ekspert og rådgiver. Konsulenten skal også bistå i arbeidet med å utarbeide dokumentasjon og saksdokumenter. Som diskusjonspartner og rådgiver må konsulenten ha god kjennskap til og kunnskap om utvikling av lærende organisasjoner og program som metode.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Dokumentasjon, Konsulent

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 25. Februar 2010