Prosjektleder, Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2016 Siste år
1305 Siste 3 mnd
164 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentbistand til prosessmodellering i kvalitetssystem

Registrert Dato: Tirsdag 10. Desember 2019

Vann- og avløpsetaten (VAV) har et prosessorientert kvalitetssystem (AKVA), der prosessene dokumenterer etatens leveranser med tydeliggjøring av roller og ansvar og hvordan oppgavene utføres.
Kvalitetssystemet omfatter hele virksomheten og er et verktøy for å oppnå helhetlig styring og kontroll og sikre kontinuerlig forbedring. En overordnet målsetting for kvalitetssystemet er effektive prosesser som er utformet iht. beste praksis. Etatens helhetlige prosessarkitektur dokumenterer og visualiserer prosessenes gjensidige avhengigheter, og er utviklet i programvaren Qualiware.
VAV har behov for konsulentbistand i arbeidet med å modellere og dokumentere prosesser i kvalitetssystemet. Workshops med modellering av prosesser,
er vanlig arbeidsmetode for prosessutvikling. Prosessutviklingsarbeid kan omfatte mindre og større endringer av gjeldende prosesser, samt utvikling av helt nye prosesser. Arbeidet krever god forretningsforståelse og solid erfaring med å utvikle og modellere prosesser med tilhørende roller og aktivitetsflyt i programvaren Qualiware eller tilsvarende system.
Hovedoppgaven til innleid konsulent vil være å modellere prosesser med tilhørende roller og aktivitetsflyt i programvaren Qualiware.
Alt prosessutviklingsarbeid skal gjennomføres på norsk.
Rammeavtalens totale verdi over 4 år er estimert til kr. 2.200.000 ekskl. mva. Det konkrete uttak er avhengig av etatens skiftende behov i avtaleperioden. Det presiseres at rammeavtalen ikke medfører noen kjøpsplikt for VAV.


Referansenummer:  174/2019

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift