Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Konsulenthjelp for rullering av plan for pleie og omsorgstjenestene 2005-2010

Oppdragsgiver for dette tjenestekjøpet er Kvinesdal kommune. Tjenestekjøpet følger av vedtak i kommunestyresak 6842/2010, fremtidens omsorg:
Ny plan for pleie og omsorg må fange opp de elementer som er sentrale og viktige i forhold til fremtidens omsorg: lokalitetsbehov, struktur, personell, kompetanse, teknologi og brukerbehov. Dette er eksempler på hva denne planen må inneholde. En må også se på muligheter som samhandlingsreformen kan gi, og om det er områder vår kommune kan spesialisere oss på.
Tjenestekjøpet skjer i regi av rådmannen i nært samarbeid med Formannskap / politisk nivå i kommunen.
Oppdraget gjelder de? Tradisjonelle? Omsorgstjenestene som er organisert i 4 enheter:
1. Åpen omsorg.
2. Kvinesdal bo og rehabilitering
3. Boligbaserte tjenester
4. Enhet for levekår
i disse enheter finner vi hjemmesykepleie, hjemmehjelp, bpa, ambulerende vaktmestertjenester, arbeidsstue, fysioterapi, hjelpemiddelkoordinator, omsorgslønn, rehabilitering, kjøkken, langtidsavdeling, demensavdeling, renholdere, boligbaserte tjenester, barnebolig/avlastningsbolig for barn, avdeling for psykisk helse, Åmot bofellesskap, voksenopplæringen, lindrende behandling, levering av mat fra hovedkjøkken, korttidsopphold, langtidsopphold og avlastningsopphold i institusjon og hilseminister.
Oppdraget gjelder kjøp av ekstern konsulenttjeneste for rullering av? Plan for Pleie og Omsorgstjenestene 2005-2010? Som tar høyde for statlige føringer, kommunal økonomi og tjenestebehov etter prinsippet at tjenestene skal samordnes og integreres, bli gitt så langt ned i tjenestetrappen som mulig hvor forebygging er en forutsetning. For å ha et best mulig grunnlag for rullering av eksisterende plan for pleie og omsorgstjenestene må dagens tjenester evalueres, og danne grunnlag for den videre innsatsen. Arbeidet skal resultere i en helhetlig plan for pleie og omsorgstjenestene i Kvinesdal kommune 2011-2016.
2. 3Kunngjøringskoder og klassifisering
a) VarekoderKodeBeskrivelse170
Anbud id:
128647
  • Sted:
    Kvinesdal
  • Registrert:
    Torsdag 23. Desember 2010