Arkitekt, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

410 Siste år
89 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentkjøp Indre Sentrumsring

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

I kommunedelplan for Fredrikstad byområde er en av de overordnede strategiene å etablere en indre sentrumsring, for å kunne avlaste bygatenettet, og på den måten muliggjøre økt tilrettelegging for sykkel, gange og kollektiv i disse gatene.
Kommunedelplanen legger føringer for hvor sentrumsringen skal være, men legger ikke noen føringer for hvordan den skal utformes. Det er behov for å konkretisere utformingen av sentrumsringen, både for å kunne gi ønsket avlastning av bygatenettet og for å sikre ønsket byutvikling i de områdene den går gjennom. Som grunnlag for valg av utforming må det blant annet avklares hvilken funksjon ringen skal ha, sett i fht helhetlig transportavvikling.
Fredrikstad kommune skal også igangsette reguleringsplanarbeid knyttet til åpning av Veumbekken i Holmegata. Dette vil få konsekvenser for trafikken på Indre sentrumsring, og kryssløsninger på denne delen av ringen. Det er derfor behov for å gjøre en parallell vurdering av trafikale konsekvenser av en stengning av Holmegata, samt gi anbefaling knyttet til adkomst og betjening av Holmenområdet, utforming av kryss og i hvilken rekkefølge tiltakene bør gjennomføres.
Det vises til: Vedlegg 1 Kravspesifikasjon, for de krav som gjelder for leveransen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Kravspesifikasjon

Fredrikstad, Østfold

Avsluttet: Mandag 17. Juni 2013