Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

624 Siste år
148 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentoppdrag miljøledelse og anskaffelser: indikatorer, måling og organisasjonsutvikling

Registrert Dato: Fredag 04. September 2009

Regjeringen vedtok i juni 2007 Handlingsplanen for miljø- og samfunnsansvar i offentlige anskaffelser . Difi har fått i oppdrag å sørge for oppfølging av Handlingsplanen.
Handlingsplanen krever, bl.a., at alle statlige etater skal ha implementert et miljøledelsessystem, enkel for de fleste, eller EMAS/ISO 14001-sertifisert for de ?tyngre? etater. Handlingsplanen krever også bedre innsamling av statistikk.
Dette oppdraget skal støtte Difi i oppfølging av planen ved å utarbeide følgende rapporter:
1. Forslag til indikatorer og datainnsamlingsopplegg: en rapport med forslag til indikatorer og innsamlingssystem for det nødvendige tallgrunnlag.
Det er ikke noe krav om at virksomheten skal samle tall selv hvis disse kan innhentes fra f.eks. SSØ, SSB, leverandører eller andre. Det skal også gis et begrunnet estimat av kostnadene knyttet til datainnsamlingen.
2. Markedsundersøkelse: en rapport med en undersøkelse av nå-situasjonen når det gjelder bruk av miljøkrav og ? kriterier i offentlige anskaffelser.
3. Innføringsopplegg: En rapport med detaljbeskrivelse av et opplærings- og innføringsopplegg (med spredningsstrategi) for de ?enkle ? etater, samt forslag til gjennomføringsplan.
Opplegget skal dekke motivasjon, kompetanseheving og innføring av egnede administrative rutiner fram til ovennevnte rapportering i de deltagende virksomheter. Materiellet som anbefales utviklet kan være både fysisk og elektronisk, f.eks. presentasjoner, nettsider, eLæringsmoduler, selvevalueringsprøver, maler, skjema, foiler, veiledere.
Opsjon
Oppdragsgiver skal ha opsjon på å utvide kontrakten på uendrede vilkår til videre oppfølgingsoppdrag.
Oppdraget har en budsjettramme på kr. 900 000 eks. moms inkl opsjonen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Leverandører, Nettsider

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 21. September 2009