Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

980 Siste år
242 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulentstøtte til utarbeidelse av konseptvalgutredning (KVU) for Nationaltheatret

Registrert Dato: Fredag 12. Oktober 2012

Regjeringen skal treffe beslutning om konseptuell løsning for det fremtidige Nationaltheatret. Utredningsgrunnlaget for en slik beslutning er en KS 1-prosess med konseptvalgsutredning (KVU) og tilhørende ekstern kvalitetssikring.
Målet med KS 1-prosessen er å få belyst alle nødvendige sider av Nationaltheatrets samfunnsrolle og rammevilkår i et 50-års perspektiv. Det utlyste oppdraget er å utarbeide en fullstendig konseptvalgsutredning (KVU) for fremtidig bygningsløsning for Nationaltheatret.
KVU-en skal utarbeides som en totalleveranse fra tilbyder i overensstemmelse med Finansdepartementets ordning for kvalitetssikring av store statlige investeringer. KVU-en skal være strukturert med følgende kapitler:
1. Behovsanalyse
2. Strategikapittel
3. Overordnede krav
4. Mulighetsstudie
5. Alternativanalyse
6. Føringer for forprosjektfasen
KVU-en skal utformes med tanke på de kravene som følger av rammeavtale av 4. mars 2011 om ekstern kvalitetssikring, jf. bilag 7 til konkurransegrunnlaget. Utover det som følger av rammeavtalen, bør Finansdepartementets rundskriv og veileder i samfunnsøkonomiske analyser benyttes som utgangspunkt, se *** Linken er fjernet *** />For mer utfyllende informasjon om underlagsdokumentene henvises det til KS-ordningens beskrivelse og veiledere: *** Linken er fjernet *** og til *** Linken er fjernet *** />Det henvises for øvrig til konkurransegrunnlaget.
Ca 10 måneders konsulentoppdrag til å utarbeide en konseptvalgutredning; jf. konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Konsulentoppdrag, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 30. November 2012