Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

584 Siste år
139 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjeneste kvalitetssikring av prosjekt

Registrert Dato: Mandag 01. Februar 2010

Ekstern kvalitetssikring av PEPPOL-prosjektet som et supplement til EU Kommisjonens årlige review-prosess  og med fokus på den interne organiseringen, ressursbruken og styringen av prosjektet. Del 1: Leverandøren skal gi oppdragsgiver en uavhengig analyse av prosjektet i form av en kvalitetssikringsrapport skrevet på engelsk. Del 2: I tillegg følge den videre gjennomføringen av prosjektet for å være sparringspartner og bidra til den kvartalsvise rapporteringen til EU Kommisjonen. Opsjon: Sluttrapport. For nærmere informasjon, se konkurransegrunnlaget. Antatt verdi på anskaffelsen: 900 000 krInnlevering av tilbud: Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.)

Har tilbyder spørsmål vedrørende denne konkurransen, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.

Er tilbyder ikke bruker hos Mercell, eller har tilbyder spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel angående hvordan gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60.

Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp og at man leverer minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.

Skulle det komme tilleggsinformasjon fra innkjøper som fører til at tilbyder ønsker å endre tilbudet før tilbudsfristen utgår, kan tilbyder gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering. Tilbyder vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan skaffes på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />
Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.

I tillegg skal det leveres en elektronisk utgave av tilbudet i PDF-format hvor leverandøren har sladdet det som anses å være forretningshemmeligheter. Slik sladding kan gjøres ved å overstreke informasjon som ønskes skjult i tekstbehandleren for deretter å lagre dokumentet som PDF. Alternativt kan også en utskrift av tilbudet sladdes ved bruk av heldekkende tusj før dokumentet scannes til en PDF-fil.

 


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse, Elektronisk, Fører, Heller, Utløp

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 01. Mars 2010