Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

260 Siste år
70 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjeneste til utredningsarbeid og sekretariatsbistand - Kommunalteknisk samarbeidsutredning

Registrert Dato: Onsdag 30. Januar 2013

Røyken kommune v/kommunalteknikk inviterer til å delta i konkurranse om anskaffelse av konsulentbistand til utredningsarbeid og sekretariatsfunksjon i prosjektet Kommunalteknisk samarbeidsutredning (KSU).
Kort om prosjektet:
Kommunene Røyken, Hurum og Lier skal utrede nærmere samarbeid på det kommunaltekniske området. Utredningen skal omfatte fellesløsninger og samarbeid innenfor tjenester på vann- og avløpsområdet, tjenester på veiområdet og miljø- og vassdragsforvaltning. Røyken er valgt som prosjektførende kommune.
Utredningen skal belyse økonomiske stordriftsfordeler over tid, mulighetene for bedre kvalitetssikring og større driftssikkerhet i de kommunaltekniske tjenestene. Det er lagt spesiell vekt på at ulike samarbeidsformer skal vurderes. Videre skal det underveis i prosjektet sikres tett dialog med aktuelle politiske fora i de tre kommunene, og en gjennomføring i samarbeid med de ansattes organisasjoner.
Gjennom et tidligere utredningsprosjekt i regi av Drammensregionen er allerede flere ulike aspekter ved et samarbeid utredet. Utredningene fra det tidligere prosjektet skal legges til grunn i dette utredningsarbeidet.
Prosjektet er gitt en tidsramme som innebærer at utredningen må være ferdig innen utgangen av mai 2013.
Det er estimert et tidsforbruk på 400 timer. Av disse skal inntil 150 timer kunne benyttes til møtevirksomhet og annet arbeid lokalisert hos oppdragsgiver.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Utgangen, Vann

Sætre, Buskerud

Avsluttet: Mandag 18. Februar 2013