Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Konsulenttjeneste til utredningsarbeid og sekretariatsbistand - Kommunalteknisk samarbeidsutredning

Røyken kommune v/kommunalteknikk inviterer til å delta i konkurranse om anskaffelse av konsulentbistand til utredningsarbeid og sekretariatsfunksjon i prosjektet Kommunalteknisk samarbeidsutredning (ksu).
Kort om prosjektet:
Kommunene røyken, Hurum og Lier skal utrede nærmere samarbeid på det kommunaltekniske området. Utredningen skal omfatte fellesløsninger og samarbeid innenfor tjenester på vann- og avløpsområdet, tjenester på veiområdet og miljø- og vassdragsforvaltning. røyken er valgt som prosjektførende kommune.
Utredningen skal belyse økonomiske stordriftsfordeler over tid, mulighetene for bedre kvalitetssikring og større driftssikkerhet i de kommunaltekniske tjenestene. Det er lagt spesiell vekt på at ulike samarbeidsformer skal vurderes. Videre skal det underveis i prosjektet sikres tett dialog med aktuelle politiske fora i de tre kommunene, og en gjennomføring i samarbeid med de ansattes organisasjoner.
Gjennom et tidligere utredningsprosjekt i regi av Drammensregionen er allerede flere ulike aspekter ved et samarbeid utredet. Utredningene fra det tidligere prosjektet skal legges til grunn i dette utredningsarbeidet.
Prosjektet er gitt en tidsramme som innebærer at utredningen må være ferdig innen utgangen av mai 2013.
Det er estimert et tidsforbruk på 400 timer. Av disse skal inntil 150 timer kunne benyttes til møtevirksomhet og annet arbeid lokalisert hos oppdragsgiver.
Anbud id:
234171
  • Sted:
    Asker, Lier
  • Registrert:
    Onsdag 30. Januar 2013