Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

568 Siste år
123 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester e-tjenester fakturering

Registrert Dato: Onsdag 20. Oktober 2010

Per i dag tilbyr Fjellinjen svært begrensede tjenester når det gjelder elektronisk fakturering. De siste 12 månedene har Fjellinjen produsert ca 8 millioner fakturaer som alle er sendt per post. Det er et ønske og mål for Fjellinjen å redusere antall fakturaer per papir, og det må gjøres ved å etablere og øke andelen elektronisk fakturering. For å få en kontroll og historikk på det som faktureres fra Fjellinjen er det et ønske om å inkludere et fakturahotell for samtlige fakturametoder i denne anskaffelsen.
Fjellinjen ønsker å ha fakturahotellet internt, i tillegg til at distribusjonen av de ulike fakturafiler skal skje fra oss. Dette for å ha en bedre kontroll, kvalitetssikring og oversikt over de fakturaene som sendes ut fra Fjellinjen.
Per i dag er all fakturering i Fjellinjen satt ut til en ekstern leverandør. Fjellinjen vil også i fortsettelsen sette ut printing av fakturaer som skal sendes per post til en leverandør. Men det er et ønske om å sette opp et fakturahotell for distribuering/ håndtering av elektronisk fakturering internt.
Fjellinjen skal ved denne kunngjøringen anskaffe en prosjektleder som får ansvaret for å utarbeide en kravspesifikasjon for elektroniske løsninger for fakturering, inkludert fakturahotell. Videre trenger Fjellinjen bistand til å lyse ut denne konkurransen, forestå en eventuell prekvalifisering og evaluere -/ velge tilbud. Videre skal rådgiveren hjelpe Fjellinjen med den elektroniske løsningen internt ved å etablere prosjektet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Kravspesifikasjon, Leverandør, Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 16. November 2010