Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Konsulenttjenester for lederutvikling (parallelle rammeavtaler)

Noen stikkord for satsingsområder: lederadferd, verdigrunnlag, tillitsbasert ledelse, innovasjon og tjenesteutvikling, kollegalæring, tverrfaglig samhandling og en lærende organisasjon. vår felles forståelse av innholdet i disse begrepene er blant det som skal videreutvikles sammen med ledere og øvrig organisasjon. Lederskolen skal bidra til dette samtidig som den skal bidra til å bygge opp den enkelte i sin lederrolle.
Det skal etableres en strukturert og sammenhengende lederskole som både ivaretar erfarne ledere og også de som er i tidlige faser av å være leder. Det legges vekt på kombinasjoner av forskningsbasert teori og praksis som kan omsettes til de ulike praktiske utfordringer lederne står overfor.
Oppdragsgiver vil inngå inntil tre parallelle rammeavtaler, forutsatt tilstrekkelig antall egnede tilbydere og tilbud.
Der verdien av avrop beløper seg til under 150 000, vil oppdragsgiver benytte «fossefallsmetoden»:
Den leverandøren som er best rangert i anbudskonkurransen skal forespørres først. Dersom leverandør nr 1 ikke har kapasitet eller av andre årsaker ikke kan levere som for eksempel inhabilitet, skal leverandør nr 2 spørres osv.
Oppdragsgivers kjøp av enkeltoppdrag vil skje etter avrop og starter med at oppdragsgiver sender bestilling til leverandøren.
Det vil bli benyttet ssa-o, se link #URL0#
Der verdien på enkeltoppdraget overstiger 150 000, -, skal det gjennomføres minikonkurransen mellom de tre leverandørene. Det kan, i tilfeller der oppdragsgiver finner det hensiktsmessig, bli gjennomført minikonkurranse selv om beløpet er lavere enn 150 000, -. Med hensiktsmessig menes der oppdraget er komplekst eller oppdragsgiver ønsker flere løsningsforslag.
Ved gjennomføring av minikonkurranser skal valg av leverandør baseres på ett eller flere av tildelingskriteriene i hovedkonkurransen:
- Priser og kostnader
- Oppdragsforståelse
- Relevant erfaring hos personell
- Responstid
- Intervju med tilbudt personell
Listen er ikke uttømmende.
Vekting/prioritering av tildelingskriteriene vil kunne variere avhengig av det konkrete behovet, og vil bli nærmere fastlagt i den enkelte minikonkurranse. Dette gjelder også fordeling av ressurser og hvordan disse er tenkt disponert.
Avtaler som inngås etter avrop på rammeavtalen kan ikke gi dårligere betingelser enn det som følger av rammeavtalen, med mindre dette er særskilt og skriftlig avtalt.
Ut i fra den informasjonen som oppdragsgiver besitter i dag vil det være behov for å kjøre minikonkurranse mellom 2-4 ganger i løpet av kontraktens levetid.
Ved gjennomføring av minikonkurranse hvor kun én eller ingen av leverandørene inngir tilbud, forbeholder oppdragsgiver seg retten til å gå ut i det åpne markedet for å innhente nødvendig kompetanse.
Grunnet ferieavvikling vil spørsmål ikke bli besvart i uke 28 og 29.
Anbud id:
657663
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Fredag 10. Juli 2020