Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

630 Siste år
191 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

konsulenttjenester for prosjektstøtte bompengeprosjekter

Registrert Dato: Torsdag 01. Mars 2012

Statens vegvesen Vegdirektoratet, heretter benevnt som oppdragsgiver, har startet med et prosjekt som skal revidere dagens spesifikasjoner for AutoPASS-brikker. Prosjektet vil blant annet innebære en vurdering av interoperabilitet mot EETS (European Electronic Toll Service), sikkerhetsløsning, teknologiutvikling og brukerbehov. Revidert kravspesifikasjon skal danne grunnlaget for en ny anskaffelse av AutoPASS-brikker. Vi ber om tilbud på et oppdrag om prosjektstøtte, i tillegg til 600 timer teknisk bistand i forbindelse med utarbeidelse av ny kravspesifikasjon og 300 timer teknisk bistand i forbindelse med testing av nye brikker.
Kontrakten skal ha en varighet fra signering av kontrakt, og frem til 01.11.2013.
Det er opsjon på avtalen om videre bistand i prosjektet på 1 år, og opsjon på spesialkompetanse innenfor utvikling av kravspesifikasjon og testing av nye brikker.
Se ellers konkurransegrunnlaget
Kontrakten skal ha en varighet fra signering av kontrakt, og frem til 01.11.2013. Det er også opsjon om forlengelse av avtalen med 1 år, og opsjon på spesialkompetanse innenfor utvikling av kravspesifikasjon og testing av nye brikker. Se ellers konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Kravspesifikasjon, Sikkerhetsløsning

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 12. April 2012