Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Konsulenttjenester for systemutvikling

Lotteri og stiftelsestilsynet (ls) forvalter ordningene for momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner. Dette har vært håndtert av et egenutviklet system siden starten i 2005.
For søknadsåret 2020 er det besluttet å ta i bruk et nyutviklet system på en nyere og mer fremtidsrettet plattform. Dette arbeidet startet i 2019 og fase 1 i utviklingsprosjektet skal være sluttført innen 1. April 2020. Det er planlagt videreutvikling av dette fagsystemet i 2020.
Det skal utvikles både søknadsportal for søkerne og fagsystem for interne saksbehandlere.
i tillegg til dette har ls andre løsninger som også skal forvaltes og videreutvikles. Det gjelder Stiftelsesregisteret, Lotteriregisteret og Anleggsregisteret som alle enten er på same teknologiske plattform eller som planlegges flyttet dit.
Vi ønsker bistand fra eksterne konsulenter som kan jobbe sammen med våre interne systemutviklere i prosjekter for å etablere og videreutvikle disse løsningene. Anskaffelsen omfatter bistand til oppgaver innen både arkitektur, systemutvikling og design. Anskaffelsen gjelder for de teknologier som vi har valgt og for perioden fra 1. April 2020 og inntil 4 år.
Anskaffelsen omfatter oppdrag til en antatt samlet verdi på 3-9 mill. Kr, i fireårsperioden.
Leverandøren må ha kompetanse innen arkitektur, systemutvikling og design. i tillegg må leverandøren ha kompetanse på de teknologier som vi har valgt og kunne delta i våre prosjekter etter de krav som er nærmere beskrevet i kravspesifikasjonen.
Anbud id:
625470
  • Sted:
    Volda, Kinn Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Sunnfjord, Bremanger, Stad, Gloppen, Stryn  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 15. Januar 2020