Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

630 Siste år
191 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester ifm etablering og innføring av ibm rational system architect

Registrert Dato: Onsdag 25. August 2010

Det er i løpet av våren 2010 gjennomført første del av et forprosjekt for Modernisering av IKT i NAV. I juni ble det overlevert en konseptutredning for moderniseringen til kvalitetssikring etter finansdepartementet retningslinjer (KS1). Høsten 2010 starter arbeidet med et styringsdokument og underlaget for kvalitetssikring av dette (KS2).
Hovedprosjektet starter etter planen i 2011 og vil resultere i en omfattende fornyelse av IKT i NAV. Det betyr at eldre systemløsninger (eks Infotrygd) blir erstattet av nye løsninger som dekker NAV sine behov i årene som kommer.
Denne forespørselen omfatter bistand på kundesiden i forbindelse med etablering og innføring av IBM Rational System Architect. Konsulenten skal bidra til etablering og innføring av System Architect i prosjektet og vil delta i modelleringsarbeidet. Det er behov for kun én konsulent. Det er ikke ønskelig at oppdraget løses av en gruppe konsulenter.
De konsulenter og konsulentfirmaer som engasjeres i forprosjektet må være forberedt på at slikt oppdrag kan diskvalifisere i forhold til å senere levere tilbud på prosjekter i gjennomføringsfasen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Fornyelse, Konsulent, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 06. September 2010