Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

628 Siste år
135 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester innen hr, ledelse og organisasjonsutvikling

Registrert Dato: Tirsdag 16. November 2010

Arbeids- og velferdsetaten, ved HR og Administrasjonsstab med styringsansvar, ønsker med denne konkurransen å anskaffe rammeavtaler om konsulenttjenester innen områdene HR, ledelse og organisasjonsutvikling. Rammeavtalene skal dekke behov for kompetanse som oppdragsgiver ikke har tilgang til i egen etat på et gitt tidspunkt, eller der det er et selvstendig behov for ekstern oppgaveløsning. Rammeavtalene kan også benyttes ved behov for ekstra kapasitet.
Konsulenttjenestene som etterspørres er innen topplederrådgivning, organisasjonsutvikling, ledelsesstøtte / -utvikling, virksomhetsstyring og prosjektledelse / -støtte. Oppdragsgiver vil inngå 3-10 parallelle rammeavtaler på hvert kompetanseområde, forutsatt at vi mottar et tilstrekkelig antall egnede tilbud.
For nærmere beskrivelse av kompetanseområdene, se konkurransegrunnlaget.
Avtalene skal gjelde for:
Arbeids- og velferdsdirektoratet med operative enheter. samt operative enheter som eventuelt opprettes i avtaleperioden
I tillegg har følgende enheter opsjon på bruk av avtalen:
NAV fylke, NAV spesialenheter, NAV lokalt, samt lokale eller regionale enheter som eventuelt opprettes i avtaleperioden.
Oppdragsgiver planlegger å gjennomføre en omfattende fornyelse/modernisering av IKT (Moderniseringsprosjektet), med planlagt oppstart i 2011. Det kan i den forbindelse bli behov for omfattende konsulenttjenester. Hvorvidt Moderniseringsprosjektet blir gjennomført, og eventuelt omfanget av det, avgjøres av overordnede organer og budsjetter. På bakgrunn av dette kan verdien på konsulentavtalene innen HR, ledelse og organisasjonsutvikling bli høyere eller lavere enn de estimater som er oppgitt i denne kunngjøringen. Oppdragsgiver vil i det enkelte behovstilfelle vedrørende Moderniseringsprosjektet avgjøre om konsulentavtalene innen HR, ledelse og organisasjonsutvikling er egnet å benytte for disse tjenestene eller om man vil lyse ut selvstendige konkurranser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Konsulenttjenester, Prosjektledelse, Rammeavtaler

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 04. Januar 2011