Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Konsulenttjenester innen organisasjonsutvikling og coaching, veiledning og konfliktløsning

Konsulenttjenester innen områdene:
? Tjenestegruppe 1 Organisasjonsutvikling
? Tjenestegruppe 2 Coaching, veiledning og konfliktløsning
Oppdragsgiver har kompetanse på deler av de etterspurte områdene, og vil der de selv har kapasitet utføre disse oppdragene selv. Lederopplæringsprogram og bedriftshelsetjenester er ikke omfattet av denne avtalen. Fri bistand fra forsikringsselskap omfattes heller ikke.
Oppdrag som allerede er bestilt eller igangsatt, vil uavhengig av tilbudet bli levert og fullført fra den aktuelle leverandør.
Oppdragsgiver arbeider med å bygge opp intern kompetanse for å bidra på best mulig måte i den praktiske gjennomføringen av prosessene. For å styrke kompetansen i kommunene ønsker de som skal arbeide med slike prosesser i enkelte tilfeller å kjøre prosessene i samarbeid med leverandørens konsulenter. Dette skal sikre at vi løser oppdragene på en optimal måte, samtidig som kommunene kan bygge opp intern kompetanse gjennom praktisk gjennomføring av prosesser sammen med erfarne konsulenter.
Alle henvendelser i forbindelse med kvalifikasjonsgrunnlaget skal fremsettes skriftlig på #URL0# til kontaktperson, og fremsettes så tidlig som mulig. Siste frist for innsending av spørsmål er 24. 6. 2013.
14 000 000
Anbud id:
253144
  • Sted:
    Kristiansand, Vennesla
  • Registrert:
    Mandag 3. Juni 2013

Lignende oppdrag i Agder

1 anbud