Prosjektleder i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

248 Siste år
82 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester innen organisasjonsutvikling og coaching, veiledning og konfliktløsning

Registrert Dato: Mandag 03. Juni 2013

Konsulenttjenester innen områdene:
? Tjenestegruppe 1 Organisasjonsutvikling
? Tjenestegruppe 2 Coaching, veiledning og konfliktløsning
Oppdragsgiver har kompetanse på deler av de etterspurte områdene, og vil der de selv har kapasitet utføre disse oppdragene selv. Lederopplæringsprogram og bedriftshelsetjenester er ikke omfattet av denne avtalen. Fri bistand fra forsikringsselskap omfattes heller ikke.
Oppdrag som allerede er bestilt eller igangsatt, vil uavhengig av tilbudet bli levert og fullført fra den aktuelle leverandør.
Oppdragsgiver arbeider med å bygge opp intern kompetanse for å bidra på best mulig måte i den praktiske gjennomføringen av prosessene. For å styrke kompetansen i kommunene ønsker de som skal arbeide med slike prosesser i enkelte tilfeller å kjøre prosessene i samarbeid med leverandørens konsulenter. Dette skal sikre at vi løser oppdragene på en optimal måte, samtidig som kommunene kan bygge opp intern kompetanse gjennom praktisk gjennomføring av prosesser sammen med erfarne konsulenter.
Alle henvendelser i forbindelse med kvalifikasjonsgrunnlaget skal fremsettes skriftlig på Doffin.no til kontaktperson, og fremsettes så tidlig som mulig. Siste frist for innsending av spørsmål er 24.6.2013.
14 000 000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Heller, Konsulenttjenester, Veiledning

Søgne, Vest-Agder

Avsluttet: Fredag 09. August 2013