Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

647 Siste år
153 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester: konseptvalgutredning (kvu) for regionpakke bergen

Registrert Dato: Tirsdag 25. August 2009

Statens vegvesen Region vest, ber om tilbud på konsulenttjenester i arbeidet med konseptvalgutredning (KVU) for Regionpakke Bergen. Arbeidet vil starte umiddelbart ved tildelt kontrakt (nov 2009) og pågå kontinuerlig tom. juni 2010. Tjenestene gjelder i hovedsak:
1.Sekretærfunksjon for prosjektgruppen. Dette inkluderer jevnlig møtevirksomhet og utforming av samlet KVU-rapport med vedlegg (ferdig til sommeren 2010).
2.Konseptutvikling og gjennomføring av "konseptanalyse" (alternativanalyse), inkl samfunnsøkonomisk analyse og usikkerhetsanalyse, etter gjeldende veiledere, retningslinjer og god praksis for KVU (i byområder).
3.Finansieringsanalyse. Som del av konseptanalysen skal det gjennomføres en analyse der investeringskostnader, finansieringsmuligheter og alternative finansieringsformer vurderes for de aktuelle konseptene.
? Det bes om tilbud på (inntil) 1.500 timeverk inkl. (netto) møtetid.
? Reisetid og reiseutlegg ifb. med møter i Bergen prises separat.
? Oppdraget faktureres etter medgått tid
? Statens vegvesen ønsker en kontraktspart. Samarbeid mellom flere konsulentmiljøer ønskes velkommen, og skal da organiseres med en hovedleverandør og underleveranser som er Statens vegvesen uvedkommende i forhold til kontrakt og fakturering.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Analyse, Konsulenttjenester

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 07. Oktober 2009