Advokat, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

682 Siste år
145 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester MR-prosjekt Angola

Registrert Dato: Fredag 07. Desember 2012

Ambassaden i Luanda har siden våren 2011 hatt et samarbeid med myndighetene i Angola om menneskerettigheter. Dette har tatt form som en årlig konsultasjonsrunde på statssekretærnivå. Våren 2011 besøkte daværende statssekretær i UD, Erik Lahnstein, Angola. I mars 2012 var en bredt sammensatt delegasjon fra Angola på besøk i Norge. I mars 2013 venter ambassaden besøk fra statssekretær Gry Larsen. I den forbindelse ønsker ambassaden å ha ferdig et prosjektdokument for en samarbeidsavtale med Angolas Departement for Justis og
menneskerettigheter.
For å utforme/planlegge og følge opp/gjennomføre den forestående samarbeidsavtalen med Angola innenfor menneskerettigheter, trenger ambassaden konsulenttjenester til to formål:
Fase 1: For det første faglig assistanse til ambassaden for å hjelpe til med utforming av et prosjektdokument og en samarbeidsavtale med angolanske myndigheter. Dette vil konkret dreie seg om hjelp til å sy sammen en pakke med et opplæringstilbud for angolanske aktører fra offentlige institusjoner, akademia og sivilt samfunn. Tematikken vil knytte seg til bl.a. justisforvaltning, straffeprosess, drift av domstoler og anstendig arbeid?men også generelle kurs i menneskerettigheter. Faglig kvalitetssikring og tilrettelegging med norske, angolanske og ev. utenlandske fagmiljøer vil her stå sentralt.
Fase 2: For det andre vil prosjektet kreve praktisk, finansiell og administrativ koordinering. Dette vil dreie seg om daglig og operativ oppfølging av angolanske aktører og tilrettelegging både før og etter en eventuell avtale er signert. Avtaleperioden med Angolas Departement for Justis og menneskerettigheter vil i første omgang være to år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Advokat, Prosjektleder

Drift, Konsulenttjenester, Prosjektdokument

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 20. Desember 2012