Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Konsulenttjenester på virksomhetsoppfølging, kvalitetssikring, kursing, analyse og medisinsk kodeopplæring til Helse Førde HF

Oppdragsgiver ønsker tilbud på konsulenttjenester i forbindelse med virksomhetsoppfølging, kvalitetssikring, kursing, analyse, samt medisinsk kodeopplæring til Helse førde hf. Konsulenttjenestene skal inneholde følgende: tilrettelegging og bearbeiding av data, kvalitetssikring av kvalitet på koding, grunnlag for analyse og aktivitetsoppfølging, veiledning og rådgiving, og medisinsk kodeopplæring.
Veildening og rådgivning samt medisinsk kodeopplæring skal blant annet omfatte grunnkurs i medisinsk koding for helsepersonell med selvvstendig ansvar for koding eller kvalitetssikring av slik koding knyttet til polikliniske konsultasjoner og innleggelser innen somatikk, og grunnleggende opplæring i medisinsk koding for helsepersonell med selvstendig ansvar for koding eller kvalitetssikring av slik koding knyttet til polikliniske konsultasjoner og innleggelser innan psykisk helsevern og rus. Samt Nytt og Nyttig møter - avdelingsvise oppdateringar i starten av hvert år med fokus på endringar i kode- og regelverk som regulerer/styrer den medisinske og adminstrative kodingen og koderevisjonar - dokumentgjennomgang av utvalgte opphold innan somatikk eller pyskisk helsevern/rus for å ettergå/kvalitetssikre at det som er dokumentert under oppholdet/konsultasjonen er rapportert.
Estimert årlig forbruk av tjenesten er kr 800. 000, - Dette er kun et estimat basert på historiske data som kan endre seg.
Anbud id:
628919
  • Sted:
    Sunnfjord
  • Registrert:
    Mandag 10. Februar 2020