Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Konsulenttjenester prosjektering VA Moss kommune - 11/5342

Moss kommune inviterer til åpen anbudskonkurranse med forhandlinger på konsulenttjenester prosjektering va anlegg i Moss kommune. Det ønskes tilbud fra firmaer med det faglige, tekniske, ressursmessige og økonomisk grunnlag som er nødvendig for oppfylling av kontrakten. Avtaleperiode skal være 2 år fra om med 1. Januar 2012, med rettighet for oppdragsgiver til å forlenge avtalen med 1+1 år. Det vises også til kunngjøring på Doffin og ted.
Innlevering av tilbudet:
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, #URL0#, innen tilbudsfristen.
Har du noen spørsmål vedrørende dette anbudet, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support: #URL1#
Tlf: + (info fjernet) 60.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra innkjøper som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår.
Krever tilbudet elektronisk signatur?
på offentlige utlysninger, vil du trenge en elektronisk signatur. Informasjon om dette finner du på #URL2#, #URL3# eller #URL4#.
Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL5#
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
171688
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 27. Oktober 2011

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud