Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

588 Siste år
143 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konsulenttjenester "regionalt kontaktpunkt" business matchmaking programmet for bangladesh.

Registrert Dato: Torsdag 10. Juni 2010

Målsettingen med BMMP er å redusere fattigdom ved å bidra til økt verdiskapning og sysselsetting i Bangladesh. Dette kan oppnås gjennom forpliktende økonomisk samarbeid mellom norske bedrifter og bedrifter i Bangladesh. Samarbeidet forutsettes å ha et element av langsiktige økonomiske forpliktelser for den norske bedriften. Programmet er fleksibelt m.h.t. samarbeidsformer. Dette kan være prosjektsamarbeid, outsourcing, lisensiering, partnerskap/joint-venture eller handelsvirksomhet.
På norsk side henvender programmet seg i første rekke til små- og mellomstore bedrifter som ut fra sin teknologi og ressurser har potensiale for et samarbeid på kommersiell basis med virksomheter i Bangladesh. Programmet er sektornøytralt, men vil prioritere følgende sektorer: maritim, marin, energi, IKT, miljø og handel.
Mer informasjon om MatchMakingprogrammet, se *** Linken er fjernet *** /> Oppgavene for det Regionale Kontaktpunktet (RKP) vil være å identifisere norske bedrifter som er interessert i å delta i programmet. RKP skal være pådriver og bistå bedriften under hele prosessen fra søknad og frem til det inngås et gjensidig forpliktende samarbeid.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bedrifter, Outsourcing

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 09. August 2010