Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Konsulenttjenester reguleringsplan

Oppdraget er en anbudskonkurranse med tittel: Reguleringsplan Nye lørenskog gjenvinningsstasjon.
RoAF ønsker tilbud på konsulenttjenester for utarbeidelse av reguleringsplan med tilhørende prosessarbeider. Det forutsettes oppstart medio mai 2013 med oppfølging frem til vedtatt plan. Prosessen forventes å være avsluttet innen juli 2014.
RoAF er Oppdragsgiver og vil være kontraktspart for oppdraget. lørenskog kommune som vertskommune vil være godkjenningsinstans/myndighet.
Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med én leverandør av konsulenttjenester for reguleringsplanarbeid og gjennomføring av prosess frem til godkjent reguleringsplan i kommunen.
Reguleringsplanen skal gi RoAF grunnlag for bygging av ny gjenvinningsstasjon innenfor omregulert område.
Reguleringsplanarbeidene skal gjennomføres ihht gjeldende lovgivning og forskrifter.
RoAF ønsker å bygge ny gjenvinningsstasjon i lørenskog. Dette skyldes både en lite hensiktsmessig størrelse og utforming av dagens gjenvinningsstasjon. i dag er all transport knyttet til den kommunale veien som også brukes av Ragn Sells. Dette betyr at det logistikkmessig blir en utfordring med all tungtransport i tillegg til personbiltransport. Det anses som nødvendig med egen adkomstvei til gjenvinningsstasjonen.
lørenskog er RoAFs nest største gjenvinningsstasjon både når det gjelder antall besøkende og volum som tas imot, og alle tall og prognoser tilsier at ytterligere vekst i antall besøk er sannsynlig.
i tillegg stilles stadig strengere krav til mottak og behandling av avfallet som tas imot, hvilket utløser behov for en gjenvinningsstasjon som kan håndtere flere fraksjoner og et større volum. i tillegg tenkes det at lørenskog skal driftes som en mer uavhengig enhet enn i dag og det vil dermed bli behov for mer lagringskapasitet.
Anbud id:
239883
  • Sted:
    Lillestrøm, Lørenskog
  • Registrert:
    Mandag 11. Mars 2013

Lignende oppdrag i Østfold

5 anbud