Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
248 Siste 3 mnd
62 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

konsulenttjenester til drift av rådgivingstjenesten for barnehage- og skoleanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 04. Oktober 2011

Utdanningsdirektoratet opprettet i 2003 på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet en rådgivningstjeneste for skoleanlegg. Rådgivningstjenesten består av tre hovedelementer:
- nettside
- svartjeneste
- en årlig nasjonal konferanse om skoleanlegg
 
Utdanningsdirektoratet kjøper kompetanse fra eksterne fagmiljø som bistår direktoratet med utvikling og drift av rådgivningstjenesten. Direktoratet ønsker å inngå avtale med oppdragstaker(e) som kan levere slike rådgivningstjenester i en treårsperiode, med opsjon for ytterligere 1 år, start fra januar 2012. Leverandøren står fritt til å benytte samarbeidspartnere; ev kan flere tilbydere søke samlet. Omfanget av tjenestekjøpet er over gjeldende terskelverdi på 500 000 kr. En forutsetning for tjenestekjøp er årlige tildelinger over statsbudsjettet.
 
Rådgivningstjenesten for barnehage- og skoleanlegg er primært rettet mot beslutningstakere. Hensikten er å øke barnehage- og skoleeiers bestillerkompetanse. Det er viktig at barnehage- og skoleeier som bruker, forvalter og byggherre har kunnskap om bygningsmessig utforming, arealdisponering, materialvalg og praktiske forhold som både er tidsmessige og holdbare over tid, slik barnehage- og skoleeier ikke bruker unødvendig ressurser på vedlikehold, rehabilitering og ombygging av sine barnehager og skoler. Rådgivningstjenesten for barnehage- og skoleanlegg skal imidlertid også være for andre som søker informasjon om skoleanlegg.
 
Denne nettbaserte tjenesten på *** Linken er fjernet *** gir informasjon og faglig råd om utforming, planlegging, brukermedvirkning, bygging, drift og bruk. Nettstedet presenterer skoleeksempler og lenker til andre aktuelle nettsteder. Svartjenesten skal gi direkte svar på faglige spørsmål per telefon eller e-post. Den årlige nasjonale konferansen holdes over to dager med aktuelle temaer og besøk til gode skoleanlegg.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere