Arkitekt, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

541 Siste år
146 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kontrakt - Forprosjekt Preikestolen opplevelses- og informasjonssenter

Registrert Dato: Onsdag 06. Mars 2013

Det er vedtatt å utrede muligheten for å etablere et informasjons- og opplevelsessenter i tilknytning til området ved Preikestolhytta i Strand kommune. Utgangspunktet for etableringen er den omfattende og økende turisttrafikken til Preikestolen, ja til hele Lysefjordområdet, og hensikten er å søke å yte en samlet og så god som mulig service overfor alle gjestene som kommer, fra inn og utland.
Intensjonen er å samle den innsatsen ulike instanser og organisasjoner ønsker å sette inn i et felles opplegg. Etableringen av det påtenkte senteret vil da også kunne fange opp nye gjeste/kundegrupper, f.eks. innen forskning/utvikling, allment friluftsliv/naturvern, etc. En mulig tilnærming er også å åpne opp for etablering av kommersiell virksomhet der relevante tilbud innen tjenester, utstyr etc. kan ha plass.
Det er gjennomført en forstudie, nå skal det gjennomføres et forprosjekt. Forprosjektet skal blant annet munne ut i et prospekt til bruk i arbeidet med å søke senteret finansiert og i sin tur realisert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Utstyr

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 03. April 2013