Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Kontrakt - Forprosjekt Preikestolen opplevelses- og informasjonssenter

Det er vedtatt å utrede muligheten for å etablere et informasjons- og opplevelsessenter i tilknytning til området ved Preikestolhytta i Strand kommune. Utgangspunktet for etableringen er den omfattende og økende turisttrafikken til Preikestolen, ja til hele Lysefjordområdet, og hensikten er å søke å yte en samlet og så god som mulig service overfor alle gjestene som kommer, fra inn og utland.
Intensjonen er å samle den innsatsen ulike instanser og organisasjoner ønsker å sette inn i et felles opplegg. Etableringen av det påtenkte senteret vil da også kunne fange opp nye gjeste/kundegrupper, f. Eks. Innen forskning/utvikling, allment friluftsliv/naturvern, etc. En mulig tilnærming er også å åpne opp for etablering av kommersiell virksomhet der relevante tilbud innen tjenester, utstyr etc. Kan ha plass.
Det er gjennomført en forstudie, nå skal det gjennomføres et forprosjekt. Forprosjektet skal blant annet munne ut i et prospekt til bruk i arbeidet med å søke senteret finansiert og i sin tur realisert.
Anbud id:
239111
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 6. Mars 2013
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud