Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Kontrakt - Modell for handelsanalyser i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å etablere en modell for handelsanalyser, som skal benyttes som et felles analyseverktøy for vurdering av hvilke konsekvenser nye eller utvidete handelsetableringer i fylket kan få i forhold til etablerte sentre i senterstrukturen. Modellen skal bygge på eksisterende senterstruktur og mål i regionale planer om styrking av by- og tettstedssentre.
Rogaland fylkeskommune vil i første omgang gjennomføre et forprosjekt som skal definere rammer for utarbeidelse av en modell for handelsanalyser og har behov for faglig bistand og tilrettelegging for gjennomføring av dette. Arbeidet med forprosjektet skal skje gjennom en prosess som involverer både fylkeskommunen, kommunene og regionale etater.
Konkurransen/forprosjektet omfatter ikke utarbeidelse av en modell for handelsanalyser? Det vil bli tatt stilling til eventuell utarbeidelse av en slik modell etter at forprosjektet er fullført.
Anbud id:
188704
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 2. April 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud