Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Kontrakt om kjøp av konsulenttjenester innen intern økonomistyring og agresso

Oppdragsgiver har behov for å kjøpe konsulenttjenester for bistand innen følgende områder:
* Oppdragsgiver skal endre økonomimodellen og trenger konsulentbistand som kan analysere dagens økonomimodell, komme med forslag til forenkling og gjennomføre arbeid med å utarbeide ny modell. Arbeidet skal resultere i en egen rapport som beskriver den nye økonomimodellen.
* Oppdragsgiver skal gjennomgå ledelsesrapporteringen på økonomiområdet, og trenger bistand til utarbeidelse av nye rapporteringsrutiner og regnskapsrapporter i Agresso og Agresso web. i tillegg ønsker oppdragsgiver opplæring i utarbeidelse av regnskapsrapporter i Agresso og Agresso web. Arbeidet skal resultere i en rapport som beskriver de nye rapporteringsrutinene og nye rapporter skal implementeres i Agresso. i tillegg skal det foreligge en brukerbeskrivelse for hvordan nye rapporter lages, samt kursdokumentasjon.
* Oppdragsgiver trenger bistand i å utarbeide nye budsjetteringsrutiner og opplæring av nøkkelpersoner hos oppdragsgiver i hvordan Agresso Planlegger kan brukes på en optimal måte. Dette inkluderer vurdering også av andre verktøy i forlengelsen av rapportering ved bruk av Agresso Planlegger. Arbeidet skal resultere i en rapport på de nye budsjetteringsrutinene, brukerbeskrivelse på Agresso Planlegger og kursdokumentasjon.
Disse tre punktene må ses i sammenheng og oppdragsgiver ønsker tilbud på et komplett opplegg hvor hele økonomiområdet gjennomgås og optimaliseres fra og med 2011.
Oppdragsgiver er som statlig virksomhet underlagt Reglement for økonomistyring i staten og tilbyder plikter å rette seg etter dette reglementet under gjennomføringen av bistanden.
Ut fra beregninger er det antatt at anskaffelsen har en verdi mellom 250 000 og 500 000 kroner eks. Mva for hele kontraktperioden. Beløpet er usikkert som følge av hvor store endringer det er behov for.
Anbud id:
128626
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 23. Desember 2010
Er du interessert i dette oppdraget?