Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder, Taksering i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

370 Siste år
128 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kontroll av fysiske anlegg innenfor skyte- og øvingsfelt

Registrert Dato: Fredag 15. Mars 2013

Forsvarsbygg ønsker å få utført kontroll av fysiske anlegg innenfor skyte- og øvingsfelt. Dette innebærer kontroll av de enkelte skytebaneanlegg, herunder basisskytebaner og feltbaner, samt kontroll av skytebanenes virksomhet innenfor den større kompleksitet som et skyte- og øvingsfelt består av.
Kontrollen skal foretas opp mot nasjonale krav oppstilt i Forsvarsbyggs Håndbok for skyte- og øvingsfelt(HFSØ), samt Forsvarets sikkerhetsbestemmelser for landmilitær virksomhet UD2-1. NATOs standarder innenfor sikkerhet (STANAG 2401 og 2240), er standarder det er nødvendig å kjenne til, herunder begrep og forståelse for ballistiske beregninger og MRR-prinsippet.
Kontroll av skyte- og øvingsfeltene vil være landsomfattende.
Leverandør må inneha nødvendig måleinstrument for måling av vinkler, høyder og avstander i forhold til regelverket og krav til spredningsvinkler.
Kontroll av skyte- og øvingsfeltene vil være landsomfattende. Skyte- og øvingsfeltene er fordelt på syv markedsområdene. Samtlige syv markedsområder skal være kontrollert i løpet av en 5-årsperiode. I løpet av 5-årsperioden vil ca 25 skyte- og øvingsfelt være gjennomgått, herunder ca 161 basisskytebaner, minst 309 baner av feltmessig karakter og ca 11 spesialanlegg for skyting. Antall skytebaner og anlegg, og fordeling mellom basisskytebaner og feltbaner kan endres under femårsperioden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder, Taksering

Anlegg, Maling, Måling, Skyting

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 29. April 2013