Kraner & løfteutstyr, Mekaniske verksteder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

79 Siste år
20 Siste 3 mnd
5 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kontroll av løfteinnretninger i pumpestasjoner

Registrert Dato: Mandag 04. Mai 2009

Fredrikstad kommune eier ca 160 avløpspumpestasjoner og 16 trykkøkningsstasjoner for drikkevann. Driftsansvar for pumpestasjoner er plassert i Teknisk Drift, virksomhet Vei Vann Avløp (VVA), med adresse Tomteveien 30.
Videre drifter virksomheten seks overvannspumpestasjoner for statens vegvesen. I tillegg til dette finnes ni ventilhus for vann.
Alle pumpestasjonene og ventilhus har montert løfteutstyr. Det samme har de fleste av trykkøkningsstasjonene. Totalt dreier det seg om ca. 180 enheter med montert løfteutstyr. Nye stasjoner vil erfaringsvis tilkomme i avtaleperioden
I avtaleperioden skal det for hver stasjon utføres sakkyndige kontroller årlig, samt utvidet kontroll en gang. Første kontroll skal utføres i inneværende år, året 2009.
Årlig sakkyndig kontroll av løfteutstyret skal være i hht ?Forskrift om bruk av arbeidsutstyr?, kapittel IX: Sakkyndig kontroll av arbeidsutstyret § 53-59, samt ?Forskrift om maskiner?.
Utvidet/spesiell kontroll utføres i henhold til ?Kontroll av arbeidsutstyr? (Kranteknisk forening, 2007).

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Kraner & løfteutstyr, Mekaniske verksteder

Avløp, Drift, Løfteutstyr, Vann

Fredrikstad, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 26. Mai 2009