Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

191 Siste år
48 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Koordinering av skoleforedragsturné og annen skolerettet aktivitet

Registrert Dato: Mandag 05. November 2012

Det ønskes å inngå avtale med en aktør som kan koordinere og utføre delprosjekter og oppgaver for Miljøverndepartementets arbeid rettet mot barn og unge ? i hovedsak gjennom Klimaløftets konsept Generasjon Grønn - unge miljøambassadører som reiser på foredragsturné i ungdomsskoler og videregående skoler - men også andre av Miljøverndepartementets skolerettede aktiviteter og tiltak. Henvendelsen retter seg til miljøer som har erfaring med koordinering og logistikk rundt foredragsturneer og lærerkurs og særlig erfaring med arbeid mot skoleverket.
Oppdraget er å koordinere skoler og miljøambassadører i forbindelse med foredragsturneen Generasjon Grønn, samt bistå oppdragsgiver i annen relevant skolerettet aktivitet.
Miljøverndepartementet ønsker å inngå avtale med en leverandør for et samarbeid for periodene 2013 ? 2014.
Avtalen vil kunne ha en varighet på 2 år, med mulighet for forlengelse i ytterligere 2 år med ett år av gangen (1 år + 1 år). Avtalen vil således kunne ha en total varighet på til sammen 4 år.
Estimert kostnadsramme for kontrakten anslås å være i størrelsesorden inntil NOK 4.000.000 inkl. mva., hvor det antas at inntil ca NOK 1.000.000 vil bli benyttet hvert år.
Dette er et uforpliktende anslag gjort etter oppdragsgivers beste skjønn. Kostnadsrammen kan tenkes høyere eller lavere, avhengig av det totale behovet gjennom kontraktsperioden, samt at det forutsetter midler bevilget over Statsbudsjettet og Stortingets godkjennelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kontraktsperioden, Leverandør, Logistikk

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Fredag 14. Desember 2012