Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

623 Siste år
134 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Koordinering prosjekt religion og utvikling 2011-2012

Registrert Dato: Mandag 22. November 2010

Koordinering Prosjekt Religion og Utvikling. Tjenester vedrørende utvikling av mer kunnskap om sammenhengen mellom religion og utvikling i norsk utviklingssamarbeid.
Disse spørsmålene skal belyses i en faglig prosess, ledet av en ekstern koordinator. Det etableres et prosjekt kalt Religion og utvikling i departementet med Seksjon for utviklingspolitikk som ansvarlig enhet, med støtte fra departementets brede kompetanse-miljø på dette temaet, og med en ekstern koordinerende enhet (?koordinator?) for prosjektet.
I samråd med departement skal koordinator opprette en faglig relevant og representativ referansegruppe, ledet av koordinator.
Prosjektet lanseres i et første folkemøte på et tidspunkt bestemt av koordinator, i samråd med departementet. Formålet med dette møtet er å innhente synspunkter og innspill til prosjektarbeidet.
Prosjektet gjennomføres med stoppunkter underveis som legges til folkemøter i tre ulike byer i Norge (Oslo, Bergen, Tromsø) ? koordinator er hovedansvarlig for arrangementene.
Det skal utarbeides delrapporter i forkant av de kommende folkemøtene, samt en brukervennlig sluttrapport med oppsummering av prosess, funn, konklusjoner og anbefalinger.
Tjenesteytelsene omfatter koordinering, organisering, arrangering, konsultasjoner, formidling kunnskap, sekretariat, rapportering, samt kontroll og ledelse av Prosjekt Religion og Utvikling.
Se utfyllende beskrivelse i Konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Koordinator

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 06. Desember 2010