Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
398 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kristiansund vgs Bygg 08 Btr 1 - prosjekteringsgruppe [Doffin oversetter]

Registrert Dato: Torsdag 15. Mars 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til tilbudskonkurranse på utførelse av følgende tjenester i forbindelse med Bygg 08, Btr. 1 ved Kristiansund videregående skole:
· Prosjekteringsgruppe
Tilbudskonkurransen gjelder rådgiving og prosjektering- alle disipliner- for prosjektet frem til ferdigstillelse av funksjonsbeskrivelse for konkurransegrunnlag totalentreprise. Ytelsene vil omfatte:
·  Skisseprosjekt , Btr.1 m/ tilpasning til utvidelse Btr. 2
·  Forprosjekt Btr. 1
·  Funksjonsbeskrivelse for konkurransegrunnlag totalentreprise
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Prosjekteringsoppdraget skal omfatte komplett rådgivning og prosjektering for prosjektet- inkludert utendørsanlegg- med alle disipliner som er nødvendig for å sikre gjennomgående god faglighet i rådgivning og prosjektering, inkludert prosjekteringsgruppeledelse frem til og med leveranse av funksjonsbeskrivelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder

Bygg, Elektronisk, Ferdigstillelse, Fører, Heller, Leveranse, Prosjektering, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 20. Juli 2012