Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Riving, Snekker i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Kristiansund videregående skole B08 - byggetrinn 1

Møre og Romsdal fylkeskommune er i gang med opprusting/utbygging av Kristiansund vgs i Kristiansund.
Fylkestinget vedtok i juni 2011 en revisjon av utviklingsplanen for skolen. Denne medfører at etter en utvidelse av bygg 10, skal det være klart for gjennomføring av 1. Byggetrinn av nytt bygg 8 sentralt på skoleområdet. i samsvar med vedtatte utviklingsplan må dette bygget utformes og bygges med tanke på utvidelse med framtidig byggetrinn 2.
Byggetrinn 1 skal inneholde undervisningsarealer for bygg? Og anleggsfag samt realfag. Videre lokaler for administrasjon m. m. Nettoareal ca 1500 m2. før bygging kan starte, må eksisterende bygning rives. Prosjektet vil også omfatte tilpassing av utomhusanlegg.
Det er planlagt at programmering og prosjektering i stor grad vil foregå i 2012 og første del av 2013. Byggestart er planlagt til sommer 2013 med ferdigstillelse sommer 2014.
Ved utbygging vil byggearbeidene foregå inne på eksisterende skoleområde hvor skolen vil være i full drift. Dette stiller spesielle krav til hvordan byggearbeidene koordineres og gjennomføres for å forebygge mot skader og ulykker, og for å begrense ulempene ved byggeaktiviteten overfor skolens virksomhet? For mennesker og miljø.
møre og Romsdal fylkeskommune forutsetter at arbeidet lyses ut som totalentreprise med basis i godkjent forprosjekt. i egne konkurranser vil det bli engasjert arkitekt/rådgivere for utarbeidelse av forprosjekt og konkurransegrunnlag. Byggherren vil også vurdere i egen konkurranse å engasjere ass. Prosjektleder/byggherreombud.
Anbud id:
174607
  • Sted:
    Kristiansund
  • Registrert:
    Mandag 21. November 2011

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud